Кримінал
В Дніпрі патрульні затримали мешканця Запоріжжя, що пограбував ексзавкафедрою гірничого університету

В Дніпрі патрульні затримали мешканця Запоріжжя, що пограбував ексзавкафедрою гірничого університету

Вчора, 21 вересня, вранці небайдужі мешканці Дніпра викликали поліцію на вул. Гур'ївська. Заявник повідомив, що до будинку його сусідів, які виїхали за кордон, проникли невідомі особи та, виламавши вікно, прямо зараз перебувають там, можливо, з мотиву грабіжа. За будинком, зі слів заявника, ніхто не наглядає.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

На місці події, на вікні будинку патрульні виявили пошкоджену частину ролетів, до деяких були підібрані ключі, розбите вікно та зламану решітку.

Біл дому помітили велосипед із завантаженими на нього речами, явно підготовленими до крадіжки. Слідуючи по свіжезалишеним слідам, полійцейські на сусідній ділянці виявили чоловіка, який ховався в густих кущах від працівників поліції.

Йомовірного крадія – 34-річного мешканця Запоріжжя - затримали. Поруч з чоловіком знайшли сумку із речами, мобільний телефон та піджак, в якому був квиток «Укрзалізниці» зі станції Запоріжжя-1.

У дворі будинку також знайшли багато дорогоцінних речей та іншого майна з будинку.

В самому будинку були ознаки крадіжки, усі речі перевернуті.

Сусіди надали номер телефону власника будинку, який наразі знаходиться у доньки в Канаді, і був колишнім завідувачем кафедри гірничого університету. Поліцейські зв’язались з ним та знайшли довірену особу, з якою вестимуть процесуальні дії щодо грабіжу будинку.

Затриманому «світить» ст. 185 ч.4 ККУ (Вчинення крадіжки в умовах воєнного стану), яка передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років).

Читайте також: В Дніпрі сьогодні змінить графік руху трамвай №19;

2022-09-22 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин