Війна в Україні
В Дніпрі під час обстрілів загинули 4 співробітника Держспецзв'язку

В Дніпрі під час обстрілів загинули 4 співробітника Держспецзв'язку

Внаслідок ракетних обстрілів 10 жовтня, на жаль, Держспецзв'язку втратила кількох співробітників. Вони потрапили під обстріл під час виконання своїх робочих обовʼязків:

  • лейтенанта Сергія Миколайовича Мироненка, спеціаліста Управління Держспецзв’язку в Луганській області;
  • виконувача обов’язків директора Дніпропетровського обласного вузла спеціального зв’язку Державного підприємства спеціального зв’язку Володимира Івановича Кучму;
  • начальника дільниці автотранспорту Дніпропетровського обласного вузла спеціального зв’язку Державного підприємства спеціального зв’язку Олександра Миколайовича Луньова;
  • слюсаря з ремонту автомобілів Дніпропетровського обласного вузла спеціального зв’язку Державного підприємства спеціального зв’язку Петра Андрійовича Козера.

Керівництво служби висловлює співчуття родинам і близьким загиблих.

«Ми пишаємось нашою великою командою, яка робить важливі справи на цифровому фронті та багато вкладає у роботу комунікацій у країні. Це важливо як для оборони країни, так і для цивільного життя.

Кожен із вас – важливий. І кожна втрата – це болісна втрата.

Крім того, висловлюємо співчуття родині, колегам та близьким полковника поліції, начальника відділу Департаменту Кіберполіції Юрія Заскоки. Він загинув учора, потрапивши під обстріл на бульварі Шевченка. Сьогодні кіберпростір став одним із фронтів цієї війни. Кіберполіція разом із Держспецзв'язку та іншими субʼєктами кібербезпеки України тримає оборону на цьому фронті. Команда Держспецзв'язку памʼятає Юрія як людину, віддану своїй справі.

Також висловлюємо співчуття родинам всіх українців, хто втратив близьких через воєнні дії.

Ті, хто ухвалює рішення про цю війну, давно втратили людське обличчя і не зупиняться ні перед чим, щоб досягти своєї мети: знищити нашу країну. Але вони зустріли на своєму шляху потужний супротив як українців, так і всього світу. Тому ми обов'язково переможемо.

Проте ворог знов іде на чергову ескалацію. Просимо кожного українця: ставтесь уважно до вашої безпеки та безпеки ваших рідних», - пише служба.

Читайте також: Випустили понад 100 снарядів, важко поранили 6-річну дитину: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 12 жовтня;

2022-10-12 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин