Події
В Дніпрі поліцейські врятували 29-річну дівчину від суїциду

В Дніпрі поліцейські врятували 29-річну дівчину від суїциду

В ніч з 30 на 31 грудня до поліції Львівської області зателефонував чоловік, щоб попередити про спробу самогубства його 29-річної знайомої, яка живе у Дніпрі. Вона має психічні розлади і розповіла заявнику про намір випити велику кількість таблеток.

Про це повідомило інформоване джерело.

Патрульні в Дніпрі зателефонували дівчині, яка повідомила, що у неї все добре, допомога не потрібна. Але правоохоронці вирішили впевнитися в цьому.

Двері квартири відчинила 29-річна дівчина, у якої було видно плями крові на одязі, в квартирі на підлозі була калюжа крові. Під час візуального огляду дівчини на її лівій руці була кров та порізи незрозумілого характеру.

«Дівчина йшла на контакт, але конкретних відповідей не надавала, почувала себе погано. Пояснила, що наклала собі джгут на руку та вставляла голки, щоб стікала кров, також, що має психічні розлади, лікується у приватного психотерапевта та на даний момент нічого не приймає. Окрім цього в квартирі виявлено передсмертну записку», - повідомило джерело.

На місце викликали швидку, які повністю оглянули дівчину. В шпиталізації необхідності не було. Викликали психіатричну бригаду, яка шпиталізувала дівчину.

Читайте також: В Дніпрі поліцейські вилучили у п’яного 50-річного чоловіка саморобний пістолет;

Отруїлись вихлопними газами: В Нікополі в автомобілі виявили тіла 17-річного хлопця та 16-річної дівчини;

2023-01-03 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин