Кримінал
В Дніпрі поліцейські затримали наркозакладника з 23 згортками

В Дніпрі поліцейські затримали наркозакладника з 23 згортками

У п’ятницю, 23 грудня, неподалік Тонельної балки, по вул. Запорізьке Шосе (Соборний район, Дніпро) патрульні помітили підозрілого чоловіка. З собою у 33-річного чоловіка були сліп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну, а в телефоні - безліч фото місцевості із координатами та місцями, де можуть знаходитись наркотики.

Про це повідомило інформоване джерело.

«Під час поверхневої перевірки він викинув на землю згорток у ізоленті зеленого кольору, в якому ймовірно знаходилась наркотична речовина», - повідомило джерело.

В галереї телефона патрульні виявили безліч фото місцевості із координатами та відміченими місцями, де можливо знаходяться наркотичні речовини. Чоловік повідомив, що йому запропонував роботу у вигляді розповсюдження наркотичних речовин його товариш.

У месенджері «Telegram» поліцейські виявили переписку, у якій йшла річ про розповсюдження наркотичних речовин, також були присутні безліч фото місцевості з координатами, зроблені раніше. Також у переписці було обговорення оплати за розповсюдження чоловіком наркотиків.

У наркоділера працівники СОГ вилучили згортки, які містили в собі 23 сліп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, кристалічного походження, зовні зхожою на наркотичну.

Чоловіка за вказівкою слідчого доставили до відділу поліції. Йому можуть інкримінувати ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», якак передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Читайте також: Ловили 4 екіпажи патрульних: В Дніпрі військовий на пр. Яворницького стріляв по автомобілю;

2022-12-26 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин