Події
Життя
В області для працівників соціальної сфери організували урочистості

В області для працівників соціальної сфери організували урочистості

До прийдешнього свята для соціальних працівників регіону організували урочистості. Нагородили кращих представників професії та влаштували концерт. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

В залі зібрали спеціалістів соціального захисту та Служби у справах дітей. Начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак надіслав гостям івенту відеопривітання. А його заступник Надія Задорожна вручила відзнаки від профільного міністерства політики і голови обладміністрації.

«Я працюю з неймовірними фахівцями. Вражає їхня людяність, чуйність, небайдужість. Вдячна долі, що очолюю саме соціальний напрямок й маю поряд команду професіоналів. Розділює з нею турботу про інших», – сказала Надія Задорожна.

Вона додала, що у соціальній сфері області – понад 9,5 тис працівників.

«Дуже приємно, що нашу роботу цінують. Люди завжди потребують захисту. Особливо зараз, в умовах війни. Ми їх не кинемо», – розповіла начальниця Служби у справах дітей Новопавлівської сільської ради Юлія Коба.   

Головна спеціалістка відділу Служби у справах дітей Дніпропетровської ОВА Алла Борисенко наголосила, що влаштованим святом попіклувались про тих, хто зазвичай підтримує інших.

2023-11-04 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин