Війна в Україні
Вантажі на фронт повинні йти щодня – це найкоротший шлях до Перемоги, – Загід Краснов

Вантажі на фронт повинні йти щодня – це найкоротший шлях до Перемоги, – Загід Краснов

Фонд Загіда Краснова продовжує допомагати військовим у найгарячіших точках фронту. Станом на 16 лютого, було витрачено більше 25 млн. грн. особистих коштів на закриття потреб наших захисників.

Про це дніпровський політик, бізнесмен та меценат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Орієнтуючись на запити військових, було закуплено та відправлено десятки партій продуктів харчування та медикаментів, термобілизни та обмундирування, засобів захисту та палива.

«У моєму телефоні під час війни з'явилися сотні нових контактів. Насамперед військових. Від них я беру слухавку будь-якої доби. Список потреб оновлюється щодня. Максимально їх закриваю», – пише Краснов.  

Нещодавно Фонд дніпровського мецената закупив для військових три автомобілі. Наразі вони готуються до відправлення на фронт. Паралельно збирається чергова партія обладнання та амуніції.

«Джипи, прилади нічного бачення, рації, спеціальне військове обладнання, багатофункціональні квадрокоптери з передовими оптичними технологіями та комплекси спеціального військового зв'язку стандартів НАТО. Потрібно все і багато. Сучасна зброя – ключовий фактор для нашої перемоги», – зазначив Загід Краснов.

Політик закликає підприємців та громадян діяти з думкою про те, що найкоротший шлях до нашої Перемоги – кожен день робити для фронту стільки, скільки можливо.

Читайте також:

В Україні суди почали надсилати повістки та виклики через Viber;

У Дніпрі на смерть збили дитину з собакою: що вирішив суд;

Внаслідок обстрілу загинула жінка, ще 7-ро людей постраждали: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 16 лютого

2023-02-16 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин