Події
Вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві: на Дніпропетровщині правоохоронці викрили 51-річного чоловіка

Вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві: на Дніпропетровщині правоохоронці викрили 51-річного чоловіка

Зловмисник підшуковував соціально-незахищених осіб в районі залізничного вокзалу Дніпра. Змушував їх виконувати тяжкі роботи та не платив гроші за їх працю.

Злочинну діяльність фігуранта викрили поліцейські управління міграційної поліції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури. Під час слідства правоохоронці встановили, що від дій зловмисника постраждало 10 людей. 51-річний місцевий мешканець підшукував соціально незахищених осіб, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Переправляв їх на територію ферми у Солонянському районі, розселяв у бараках із відсутніми умовами для життя.

Поліцейські провели 8 санкціонованих обшуків та вилучили цигарки, спирт, мобільні телефони, сім-картки, блокноти і чорнові записи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Максимальний термін покарання - 12 років позбавлення волі. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Камʼянському виявили мотоцикл, який розшукував Інтерпол;

На пішохідному переході біля «Дафі» збили літню жінку: подробиці;

На пожежі у Павлограді загинула жінка: деталі.

2023-10-23 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин