Події
Життя
Політика
Верховна Рада відновила е-декларування доходів чиновників, але залишила реєстр закритим ще на рік

Верховна Рада відновила е-декларування доходів чиновників, але залишила реєстр закритим ще на рік

Лідер «Громадської Сили» Загід Краснов прокоментував рішення влади, зазначивши, що ця ситуація не сприяє чесним і прозорим відносинам між народом України і владою у ситуації, коли Україна має об’єднатися заради Перемоги:

«Кожен, хто отримує зарплати з бюджету, з народних грошей, має повністю звітувати перед людьми. Інакше рішення нардепів – це просто шулерство. 

В умовах, коли вся країна б’ється за Перемогу відносини між всіма гілками влади і народом мають бути максимально чесними і прозорими. 

В умовах, коли ми повністю залежимо від фінансової допомоги і постачання зброї від Заходу, не можна давати привід для партнерів сказати, що корупційні ризики гальмують постачання зброї в Україну. Як це сказав днями президент Литви. Всі все бачать.

Політик додав, що, на його думку, пояснення нардепів, що реєстр закритий з питань безпеки через війну, не витримують жодної критики. 

«Буквально за день до голосування за е-декларації НАЗК відкрило доступ до реєстру корупціонерів з урахуванням побажань Міноборони щодо безпекових питань. Але відкрило. Тож чому у НАЗК знайшли спосіб, а у Верховній Раді ні?

Питання здається риторичне. Хоча в ухваленому законі є норма, що нардеп за власним бажанням може відкрити дані про себе. От і побачимо, хто поважає народ, а хто робить з людей дурнів», – зазначив громадський діяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили 11-річного хлопця, який не прийшов до школи;

В ДТП у Криворізькому районі загинула жінка, ще двоє чоловіків отримали травми;

Вдарила ножем у груди: у Кривому Розі за замах на вбивство затримали співмешканку потерпілого.

2023-09-06 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин