Війна в Україні
Від ворожих атак загинула одна людина, ще сім мешканців області поранені: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 1 листопада

Від ворожих атак загинула одна людина, ще сім мешканців області поранені: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 1 листопада

Сьогодні, 1 листопада, ворог атакував Нікопольщину 5 разів. Били по районному центру та Марганецькій громаді артилерією, а також випустили близько двох з половиною десятків снарядів та застосували дрон-камікадзе у самому Нікополі. Також під удар потрапив Криворізькій район.

Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Від удару безпілотника загинула 59-річна жителька Нікополя, поранення отримали 2 чоловіки та 4 жінки віком від 26 до 73 років.

Також внаслідок обстрілів пошкоджений інфраструктурний обʼєкт, приватне підприємство, аптека, 2 магазини, багатоповерхівка, 5 приватних будинків, 2 господарські споруди, гараж та 2 лінії електропередачі.

У Марганецькій громаді також постраждала місцева мешканка. 42-річна жінка була госпіталізована до лікарні у стані середньої тяжкості. Там пошкоджені 11 приватних будинків, 4 господарські споруди, одна - знищена, пошкоджені 3 лінії електропередачі. 

Гатили сьогодні і по Грушівській громаді Криворізького району з РСЗВ. 4 будинки, авто та господарська споруда пошкоджені.

В інших громадах області день минув без обстрілів.

Читайте також:

Загибла та шестеро поранених внаслідок ворожої атаки БПЛА на м. Нікополь 1 листопада: розпочато розслідування;

Перейменування вулиць: чи потрібно українцям змінювати документи після декомунізації;

В Україні готують важливі зміни для військових на передовій

2023-11-01 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин