Життя
Війна в Україні
ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ НЕГОДУ

ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА ЧЕРЕЗ НЕГОДУ

 

Незабаром анонсують пониження температури – через що у ДТЕК анонсували відключення світла не лише вдень, а і вночі. 

У ДТЕК анонсували відключення світла не лише вдень, а і вночі.

Українська енергосистема пережила 11 великих хвиль масштабних ракетних атак ворога. Тож, у кожному регіоні є ліміти споживання, які неможна перевищувати.

Про що зауважив в ефірі телемарафону виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

За  його словами, ліміти споживання розподілені пропорційно споживанню електроенергії у кожному регіоні. Компанії, що постачають електроенергію, у межах цих лімітів запроваджують графіки відключення світла. Є випадки, коли обмеження електроенергії не застосовуються вночі.

Вочевидь йде зниження температури, отже й збільшення споживання, тож, я на думку очільника  обмеження будуть застосовувати не лише вдень, але й у нічний час.

Нагадаємо, раніше в ДТЕК звернулися до українців. Вони попросили максимально відповідально ставитися до споживання електроенергії, щоб допомогти енергосистемі.

Важлива порада! Після того, як з'явилось світло за графіком, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Зі свого боку енергетики країни роблять все можливе, щоб максимально оперативно усувати будь-які пошкодження на електромережах так якомога швидше повертати світло в оселі українців.

 

 

2023-01-07 14:02:00
true
Відео Дня






Архів Новин