Кримінал
Відстав від колони: В Дніпрі патрульні затримали п'яного водія-військового з арсеналом зброї

Відстав від колони: В Дніпрі патрульні затримали п'яного водія-військового з арсеналом зброї

Сьогодні, 2 грудня, вночі на вул. Січових стрільців в Дніпрі патрульні поліцейські зупинили «Opel Vectra» під керуванням 38-річного водія. Він є військовослужбовцем. У нього були ознаки алкогольного сп'яніння - різкий запах алкоголю із порожнини рота, порушення мови. А в багажнику автівки виявилось чимало зброї.

Про це повідомило джерело, близкье до правоохоронних органів.

Від проходження огляду на стан сп'яніння в закладі охорони здоров'я, водій відмовився. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Під час поверхневої перевірки авто, в багажнику патрульні виявили стрічку під ПКМ, снаряджену набоями калібром 7.62 (225 штук), та магазин, споряджений набоями калібру 5.45 (30 штук).

«Водій пояснив, що боєприпаси йому завантажили в авто 1 грудня ввечері його товариші-військовослужбовці для того, щоб поїхати в Донецьку область. Але він відстав від колони та вирішив заночувати у місті Дніпро», - розповіло джерело.

На місце викликали СОГ відділу поліції. Боєкомплект вилучив слідчий.

Чоловіка доставили у відділення поліції.

Читайте також: Штаб допомоги Загіда Краснова в суботу, 3 грудня, видаватиме продукти в Самарському та Соборному районах Дніпра;

В Дніпрі на пр. Мануйлівському відновлюють рух автобусів;

Крали квіти з могил військових: В Дніпрі поліцейські затримали двох громадянок ромської національності за наругу над могилами;

11-річна фігуристка Олівія Жеребко завоювала «бронзу» на турнірі в Угорщині.

2022-12-02 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин