Кримінал
Військові, наркотики та вимагання 100 тис. грн.: В Дніпрі поліцейські розслідували розбій, поєднаний з дезертирством

Військові, наркотики та вимагання 100 тис. грн.: В Дніпрі поліцейські розслідували розбій, поєднаний з дезертирством

Вчора, 26 лютого, близько 20:00 32-річний чоловік, який таксує, викликав поліцію на пр. Петра Калнишевського у Дніпрі. Він розповів, що невідомі зв'язали його та ще одного чоловіка, погрожували зброєю та вимагали 100 тис. грн. Забрали у нього 3 тис. грн., паспорт, індифікаційний код та ключи від квартири.

Про подробиці розбою у викладенні двох сторін конфлікту розповіло інформоване джерело.

Потерпілий розповів, що коли його знайомий сів в авто, позаду під‘їхало авто «Mercedes», із якого вибігли двое невідомих у військовій формі, сіли в авто потерпілого, почали бити та зв‘язувати обох. Потім ці двоє невідомих силою заштовкали обох чоловіків до «Mercedes».

Зі слів заявника, вони поїхали у гаражний кооператив в районі вул. Надії Алексеєнко. Знайомого вони пересадили в інше авто. А потерпілого повезли в посадку в районі вул. Малиновського, погрожували пістолетом та вимагали 100 тис. грн. Потім відпустили.

Екіпаж патрульної поліції виявив автівку «Mercedes» на території Будівельної академії. Брати-військовослужбовці, які пересувались на цьому транспортному засобі, пояснили, що за вказівкою керівництва своєї військової частини прибули з Донецької області до Дніпра для розшуку військовослужбовця, який поїхав у відпустку, але у встановлений строк до військової частини не повернувся та на зв’язок не виходив.

Також вони додали, що вже прибувши до міста, вони дізналися, що військовослужбовець, який, за їх словами, числиться як дезертир, почав вживати наркотики. Через це якимось чином документи його знаходились у 32-річного потерпілого (який і викликав поліцю) і він відмовлявся їх повертати. Тому вони забрали у потерпілого його документи як гарантію повернення документів військового.

Подальше встановлення усіх обставин події дісталося СОГ відділу поліції.

Читайте також: Двоє травмованих: В Кам’янському «Daewoo Nexia» злетіла з дороги та перекинулась;

Сміливець знайшов витік газу та перекрив вентиль: В Запоріжжі мало не злетіла у повітря п’ятиповерхівка;

Рівень небезпечності «жовтий»: в Дніпрі та області оголошено I рівень небезпечності через поривчастий вітер;

2023-02-27 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин