Події
Життя
Військовому шпиталю Дніпра передали допомогу від Прем’єр-міністра Польщі

Військовому шпиталю Дніпра передали допомогу від Прем’єр-міністра Польщі

Матеуш Моравецький передав військовому шпиталю Дніпра генератори, апарати УЗД та ЕКГ, операційні столи, кардіомонітори, апарати ШВЛ, ортопедичні дошки, медико-тактичні аптечки. Все це – для якісної та своєчасної медичної допомоги військовим.  

«Про те, наскільки потужною є підтримка Польщі, годі й говорити. Завдяки новому обладнанню медики шпиталю зможуть врятувати ще більше життів», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

І це вже не перша допомога, яку область отримала саме від польських партнерів. За час повномасштабного вторгнення у військовому шпиталі було надано допомогу сотням військових.

«Ми розуміємо, наскільки важливою є якість медичної допомоги під час війни. Мова йде про порятунок життів, а це – найвища цінність. Ми раді допомогти і будемо продовжувати це робити», – сказав Яцек Дуткевич, помічник Премʼєр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

Медиків шпиталю відзначили почесними грамотами. На вдячність від Дніпропетровщини Премʼєр-міністру Польщі передали почесну відзнаку обласної ради «Оборона. Єдність. Перемога».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 
 
 
 
2023-05-02 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин