Кримінал
Події
Вимагали неіснуючі борги, крали та розповсюджували наркотики: у Дніпрі затримали групу злочинців

Вимагали неіснуючі борги, крали та розповсюджували наркотики: у Дніпрі затримали групу злочинців

В ході слідства поліцейські встановили, що наприкінці вересня група злочинців із застосуванням сили вимагала у потерпілого нібито 10 тисяч гривень боргу. Коли той відмовив, злодії заволоділи його речами та втекли. 15 листопада поліцейські затримали причетних до злочину чоловіків. Ними виявилися двоє містян, 41 та 50 років.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Того ж дня правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази, які вказують на причетність фігурантів до злочинів.

Також оперативники встановили, що один з фігурантів збував наркотики на території району. Наркозбувач віддавав «товар» під час особистої зустрічі з клієнтом. Гроші за наркотики отримував на банківську картку. Ціна за психотропи могла становити від 400 до 2 000 гривень.

Чоловікам повідомили про підозру за рядом статей Кримінального кодексу України - 189 (вимагання), 185 (крадіжка) та 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Триває досудове розслідування.

Читайте також:

На Дніпропетровщині засуджено до 5 років позбавлення волі заступника голови селищної ради за одержання хабара;

37 повідомлень щодо розповсюдження наркотиків у Кривому Розі з 1 листопада: містяни допомагають поліції виявляти правопорушників;

У Дніпрі зранку зайнявся гараж, автомобіль вдалося врятувати

2023-11-16 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин