Війна в Україні
Події
Кримінал
Виправдовували збройну агресію РФ: на Дніпропетровщині виявлено ще трьох колаборантів

Виправдовували збройну агресію РФ: на Дніпропетровщині виявлено ще трьох колаборантів

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом громадянам за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, або заперечення збройної агресії РФ проти України, (ч. 1 ст. 111-1, ч.ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, проросійськи налаштований мешканець м. Синельникове у забороненій соцмережі розміщував публікації, які містять заклики до підтримки рішень та дій держави-агресора.

Також житель Новомосковського району та мешканка м. Марганець поширювали антиукраїнський контент у соціальних мережах. Вони неодноразово розповсюджували відеоматеріали та публікації, спрямовані на виправдовування збройної агресії РФ.

Під час обшуку за місцем мешкання підозрюваних вилучено комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами їх причетності до протиправної діяльності.

Усім підозрюваним повідомлено про підозру за фактами колабораційної діяльності та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, (ч. 1 ст. 111-1, ч.ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України).

Читайте також:

Росіяни скидають вибухівку з дронів: хто у небезпеці;

Відкрила двері поліції у закривавленому одязі: у Запоріжжі врятовано чоловіка, якого ножем вдарила жінка;

У Кам’янському ВАЗ 2103 влетів у бетонну огорожу

2023-03-28 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин