Життя
«Віра в них сильніша за віру в диво. Вони творять неможливе»: Загід Краснов привітав войнів ЗСУ зі святом

«Віра в них сильніша за віру в диво. Вони творять неможливе»: Загід Краснов привітав войнів ЗСУ зі святом

Сьогодні, 6 грудня, українські збройні сили відзначають своє свято. Без сну та відпочинку, в гарі, у холодних окопах, під постійними обстрілами наші мужні воїни боронять Україну від російської навали. Ні на що не скаржачись, нічого не вимагаючи натомість, вони звільняють нашу землю від ворога.

«Сьогодні День ЗСУ!

Хоча насправді у нас щодня – День ЗСУ. І щоночі. І всі наші думки, переживання, надії та впевненість у Перемозі – це все ЗСУ.

Живучі та прокидаючись вранці завдяки ним, ми насамперед біжимо дізнаватися – як там у Бахмуті та Кремінній, під Запоріжжям чи на лівому березі Херсона?

Раніше нас це мало цікавило. А зараз болить, стискає серце, не йде з голови, не дає заснути. Бо там наші діти, наші батьки та матері, наші брати та сестри. Хоча більшість із них ми взагалі не знаємо і ніколи не бачили у вічі. Але всі вони – НАШІ, вони і є ЗСУ!

І ми тримаємо за них кулаки. І допомагаємо, хто чим може. І часто віддаємо останнє. І наша віра в них сильніша за віру в диво.

І побажати їм хочеться сьогодні головного – повертайтесь додому живими! І ми разом відсвяткуємо Перемогу, яка наступного року обов'язково прийде!

Слава ЗСУ!», - привітав українських військових лідер «Громадської сили», відомий дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов.

Читайте також: САП та НАБУ завершили слідство у справі стосовно гендиректора Павлоградського хімзаводу та його спільників;

Постраждала жінка-водій: В Дніпрі на Запорізькому шосе сталося ДТП;

«Наловили» на 100 тис. грн.: В Запоріжжі рибінспектори за 2 дні викрили 23 порушення на зимувальній ямі; 

Завтра, 6 грудня, у Дніпрі не працюватиме електротранспорт.

2022-12-06 13:20:00
true
Відео Дня






Архів Новин