Кримінал
Події
Віртуальне знайомство закінчилось розбійним нападом: у Дніпрі затримали групу зловмисників

Віртуальне знайомство закінчилось розбійним нападом: у Дніпрі затримали групу зловмисників

Для реалізації злочину підозрювані винайняли квартиру та організували побачення 31-річного потерпілого з «неповнолітньою».

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Познайомившись в мережі інтернет, чоловік приїхав у гості до нової знайомої. Під час їх зустрічі до квартири увірвались двоє зловмисників в масках та броніжилетах. Нападники повалили чоловіка на підлогу та побили його. Погрожуючи пістолетом, вимагали від чоловіка зізнатись у стосунках з нібито неповнолітньою. Потім забрали у нього телефон і гроші та втекли.

Поліцейські викрили всіх учасників розбійного нападу. Ними виявились 21-річна жінка і двоє чоловіків віком 18 та 25 років. Правоохоронці вилучили у підозрюваних речові докази, які підтверджують причетність до злочину.

29 жовтня їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:

Зачинився у квартирі та хотів заподіяти шкоду рідним та собі: у Кривому Розі інспектори роти ТОР приборкали чоловіка у неадекватному стані;

До 102 тисяч гривень: в Україні хочуть штрафувати за порушення комендантської години;

У Кривому Розі в неділю спалахнув приватний будинок

2023-10-30 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин