Події
Кримінал
Вирвав з рук сумку з грошима: Поліцейські Дніпра менш ніж за годину затримали підозрюваного у пограбуванні

Вирвав з рук сумку з грошима: Поліцейські Дніпра менш ніж за годину затримали підозрюваного у пограбуванні

На одному із вокзалів міста крадій вирвав з рук 40-річного чоловіка сумку з грошима, в якій знаходилось 12 тисяч гривень та 900 доларів США.

 

29 березня близько 16-ї години поліцейські отримали повідомлення про пограбування. На затримання підозрюваного правоохоронці орієнтували наряди міста, та вже через деякий час патрульні поліцейські зупинили водія автівки «Honda Accord» в Центральній частині міста. На задньому сидінні транспортного засобу працівники поліції виявили речі потерпілого чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського РУП.

На підставі проведених слідчих заходів 30-річного громадянина іншої держави затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

Читайте також:

Що передбачає законопроєкт про мобілізацію та військову підготовку: роз’яснення Міноборони;

Розтратив майже 800 тис. грн на закупівлі будматеріалу для ліквідації наслідків ворожих обстрілів: у Запоріжжі судитимуть директора комунального підприємства;

Виплати ВПО: уряд розширив перелік переселенців, яким продовжили допомогу

 

2024-03-30 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин