Події
Кримінал
Вистрелив знайомому в груди з пістолета: в Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві

Вистрелив знайомому в груди з пістолета: в Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві

Під час конфлікту зловмисник вистрелив з пістолета в бік потерпілого. Від отриманої травми чоловік помер.

Злочин стався 10 лютого близько 00.30 біля одного з будинків у Самарському районі міста. Як встановили правоохоронці, між двома знайомими виникла сварка, під час якої 48-річний чоловік вистрелив потерпілому у груди з пістолета. За попередньою версією слідства, вказаний пістолет був перероблений зі стартового для стрільби бойовими патронами. Остаточні висновки будуть зроблені після проведення відповідних експертиз. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського районного управління поліції.

Працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими відділення поліції № 4 встановили та затримали 48-річного жителя міста Дніпра. До пошуків зловмисника також був залучений кінолог зі службовою собакою. Правоохоронці розшукали знаряддя злочину біля зрошувального каналу, неподалік від місця скоєння злочину.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин - до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також:

ДТП з потерпілим у центрі Дніпра: подробиці;

Переховувався на Черкащині: ДБР затримало експоліцейського-колаборанта з Бердянська;

У Кривому Розі пішохід потрапив під колеса маршрутки.

2023-02-11 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин