Події
Внаслідок ДТП у Дніпровському районі травмовано 4 людини, ще одного чоловіка затиснуло всередині авто

Внаслідок ДТП у Дніпровському районі травмовано 4 людини, ще одного чоловіка затиснуло всередині авто

7 листопада о 17:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Степове Слобожанської селищної територіальної громади Дніпровського району, внаслідок ДТП людину затиснуло всередині автомобіля.  

По прибуттю надзвичайників до місця події встановлено, що сталось зіткнення трьох транспортних засобів. «ВАЗ-2115», «Opel Vectra» та мотоблок. Внаслідок зіткнення, водій автомобіля «ВАЗ-2115» опинився затиснутий всередині деформованого кузова автівки. 

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували травмованого чоловіка 1951 року народження та передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації до лікувального закладу. Також, до прибуття надзвичайників, медиками було госпіталізовано пасажирку автомобіля «ВАЗ 2115», водія з пасажиром автомобіля «Opel Vectra» та водія мотоблока.  

Надзвичайниками було відключено елементи живлення для запобігання виникнення займання автомобілів та змито паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Кривому Розі підліток обікрав знайому в інвалідному візку: що вирішив суд;

15 років увʼязнення за вбивство співмешканця: у Кривому Розі затримали нападницю;

Майже 14 тисяч чоловіків намагалися втекти з України під час війни – ДПСУ.

2023-11-08 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин