Події
Внаслідок ворожого обстрілу загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини

Внаслідок ворожого обстрілу загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини

27 липня внаслідок ворожого обстрілу у Донецькій області загинули троє поліцейських з Дніпропетровщини – Олександр Коваленко, Петро Андрійченко та Сергій Кущевський.

Олександр Коваленко почав свій шлях в правоохоронних органах у 2011 році з посади в підрозділі особливого призначення. Після десяти років відданої служби був призначений оперуповноваженим відділу організації розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області. В нього залишилися батьки, дружина та двоє дітей.

Петро Андрійченко у лютому 2002 року став курсантом Криворізького училища професійної підготовки працівників міліції, потім був призначений на посаду до підрозділу забезпечення Царичанського районного відділу міліції. З 2021 року працював помічником чергового чергової частини відділення поліції № 11 Дніпровського районного управління поліції ГУНП. В нього залишилася дружина та 17-річний син. 

Сергій Кущевський народився у Петриківському районі Дніпропетровської області. Почав свій шлях у поліції з квітня 2018 року та гідно ніс службу поліцейським з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння логістики відділення поліції № 10 Дніпровського районного управління поліції. У Сергія залишилися дружина, донька та син

«Репортер» висловлює співчуття рідним та близьким загиблих Героїв.

Читайте також:

Нічне пограбування ломбарду в Дніпрі: подробиці;

Обрано нового керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, – Єрмак;

Смертельне ДТП в Запоріжжі: Водій «BMW» збив людину, травмував ще шістьох та пошкодив 4 авто;

2022-07-28 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин