Події
Вогнеборці Дніпропетровщини продовжують боротися з пожежами в екосистемах

Вогнеборці Дніпропетровщини продовжують боротися з пожежами в екосистемах

26 липня рятувальники ліквідували 61 пожежу в екосистемах на території Дніпропетровської області. Загальна площа займань склала понад 58 га.

Вогнеборці 45 разів залучались до гасіння пожежі сухої трави, 12 разів на сміття та 4 займання ліквідовано на територіях сільгоспугідь.

Прикро, та завжди є ті люди, котрі не усвідомлюють важливості вимог пожежної безпеки та ігнорують слова рятувальників, завдаючи своїми діями непоправної шкоди природі.

В умовах повномасштабної війни в Україні такі пожежі стають додатковим навантаженням на вогнеборців. Замість ліквідації наслідків воєнної агресії рф і порятунку людей, надзвичайники змушені виїжджати на гасіння сухостою.

Надзвичайники закликають усіх жителів Дніпропетровщини бути відповідальними: берегти довкілля, рідний край та його багатства.

Такі безвідповідальні дії несуть негативні наслідки для довкілля, знищують живу природу, загрожують здоров’ю та життю громадян! За випалювання сухої рослинності передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-07-27 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин