Політика
Події
З 180 млрд грн на рік до бюджету надходить лише 1%: як гральний бізнес усіх нас «взув»

З 180 млрд грн на рік до бюджету надходить лише 1%: як гральний бізнес усіх нас «взув»

Сьогодні, 2 березня, дніпровський політик та бізнесмен Загід Краснов вкотре виказав обурення, щодо легалізації грального бізнесу в Україні. Відповідний закон був прийнятий Верховною радою 14 липня 2020 року.

«Коли нардепи легалізували гральний бізнес, усі кричали, що тепер у бюджет поллються гроші. І мене критикували, бо я рішуче засудив легалізацію всіх цих казино.

Минув час і раптом з'ясовується, що гральний бізнес – це не золоті гори для країни. Тільки через банки гральний бізнес відмив 54 млрд. грн.», – написав Краснов.

В результаті створення тимчасової слідчої комісії було виявлено, що 95% операторів грального бізнесу взагалі не сплачують податки. При загальному обігу у 180 млрд грн на рік до бюджету надходить лише 1%.

«Один нардеп, дізнавшись ці дані, написав: «Пекельний треш».

Та ні, «пекельний треш» - це коли ухвалюються такі закони, які шкодять країні. Коли через це «взуті» і держава, і народ», – зазначив політик.

За словами Краснова, тепер боротися з наслідками такого закону буде в рази складніше та дорожче, ніж було б, якби його не прийняли.

Нагадаємо, що в день, коли був прийнятий закон щодо легалізації азартних ігор в Україні, 14 липня 2020 року, Загід Краснов опублікував допис з закликом до його ветування.

«Рішуче засуджую і закликаю президента ветувати прийнятий сьогодні Верховною Радою закон про легалізацію азартних ігор в Україні.

Це пастка, в яку заганяють наше суспільство недалекого розуму політики», – написав Краснов в той день.

Читайте також:

Суд Дніпра покарав модель, яка знімала еротичний контент;

У Тернівці трактор переїхав двірника;

Понівечені 8 багатоповерхівок, 5 гаражів та 3 авто: ситуація в Дніпропетровській області станом на 2 березня

2023-03-02 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин