Події
«З Днем Десантно-Штурмових Військ ЗСУ!»: Загід Краснов привітав наших оборонців з професійним святом

«З Днем Десантно-Штурмових Військ ЗСУ!»: Загід Краснов привітав наших оборонців з професійним святом

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначається День десантно-штурмових військ. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат привітав наших захисників з їх професійним святом.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці політика.

Десантно-штурмові війська – це окремий рід військ ЗСУ. ДШВ, до складу яких входять десантно-штурмові, повітрянодесантні та аеромобільні частини, спроможні швидко реагувати на різноманітні загрози та виклики, виконувати завдання за призначенням в умовах, що характеризуються високими маневреністю та автономністю дій.

«Кожен, хто сьогодні боронить українську землю із зброєю в руках і крок за кроком звільняє нашу країну від окупантів, заслуговує особливої шани. Десантники – важлива складова Збройних Сил України, яким ми повністю довіряємо, у відвагу і міць яких ми віримо. ДШВ – це воїни з незламаним духом і сталевою волею, здатні зробити реальністю неможливе. Вони там, де найгарячіше і найважче. Але вони рухаються уперед за будь-яких обставин і виконують свою важку роботу, як і кожен рід військ ЗСУ. 

З Днем ДШВ!», – написав Краснов.  

Читайте також:

Патрульні Дніпра допомогли бабусі, яка загубилась;

Із 2025 року в'їзд до Європи стане платним;

Систематично вчиняв психологічне насильство над матір’ю: поліцейські Синельниківщини повідомили про підозру 57-річному кривднику

2023-11-21 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин