Події
Технології
З початку року у ЦНАПах Дніпропетровщини з'явилися ще п'ять мобільних офісів

З початку року у ЦНАПах Дніпропетровщини з'явилися ще п'ять мобільних офісів

Ще п'ять мобільних валіз з'явилися в Центрах надання адміністративних послуг Дніпропетровської області у цьому році. Загалом в 31 ЦНАПах регіону – 40 таких комплектів. Вони дозволяють маломобільним мешканцям громад отримувати послуги просто вдома. Про це розповів заступник начальника ОВА Іван Начовний.

«Кожна валіза забезпечує потребу у послугах здебільшого маломобільних. Тих, кому важко дістатися до ЦНАПу. Раніше їм доводилося вирішувати питання з транспортом, який має технічну можливість перевезти, наприклад, людину з візочком. А ще шукати супроводжуючих. Тепер викликати адміністратора з мобільним обладнанням можна додому. Отримати таку ж послугу, як інші відвідуючи центрів», – зазначив Іван Начовний.

До комплектів обладнання пересувних робочих місць адміністраторів ЦНАПів входять, зокрема, ноутбук-трансформер та портативний принтер. Є й ручний сканер, зчитувач ID-карток та павербанк. А ще відеокамера і роутер. 

«Це нове обладнання, дуже якісне та надійне. Відповідає сучасним міжнародним стандартам. На ньому встановлене таке саме сертифіковане програмне забезпечення, як і на стаціонарній оргтехніці центрів», – додав Іван Начовний.

Мобільні офіси отримали П'ятихатська, Петриківська, Червоногригорівська,  Новоолександрівська та Широківська громади. Їх придбали коштом  німецького фонду міжнародного співробітництва GIZ, проєкту Уряду Швеції PROSTO і програми ПРООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Плюс 837 гривень на місяць: хто може отримати доплату до пенсії;

Зрізали кабель — патрульні Дніпра виявили ймовірних зловмисників;

В Нікополі викрили серійного крадія: чоловіку повідомлено про підозру за 5 епізодами.

2023-08-11 14:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин