Події
За отримання неправомірної вигоди слідчі Дніпропетровської області затримали керівника відділу Держпродспоживслужби

За отримання неправомірної вигоди слідчі Дніпропетровської області затримали керівника відділу Держпродспоживслужби

Службовець вимагав та отримав 10 тис. гривень за видачу санітарного паспорта для приміщення.

Злочин задокументували слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 53-річний посадовець вимагав від громадянина хабар за безперешкодну видачу санітарного паспорта на приміщення для зберігання агрохімікатів. Влітку, в рамках своїх повноважень, він перевірив склад, вказав на його недоліки та відмовив у видачі санпаспорта. А у жовтні чиновник повідомив заявнику, що видача документа можлива лише через хабар та призначив дату зустрічі.

18 жовтня зловмисника затримали на місці злочину й вилучили отримані як хабар гроші. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування за супроводом УСБУ в Дніпропетровській області. Процесуальне керівництво здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Камʼянському виявили мотоцикл, який розшукував Інтерпол;

На пішохідному переході біля «Дафі» збили літню жінку: подробиці;

На пожежі у Павлограді загинула жінка: деталі.

2023-10-23 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин