Війна в Україні
Загід Краснов: «Ми не просто переживемо зиму. Ми вистоємо та переможемо!»

Загід Краснов: «Ми не просто переживемо зиму. Ми вистоємо та переможемо!»

Ракетні удари ворога по енергетичних об’єктах в різних містах України принесли зруйнування, травмування та загибель людей, а також «сидіння при свічках». Втім, принесли також зовсім неочікуваний для армії Путіна ефект. Замість хаосу та переляку, українці згуртувалися та винайшли, як можна економити, щоб допомогти Україні вистояти.

«Вони думали, що нас можуть залякати, морально надламати, знищуючи нашу енергосистему. А ми зібрали волю до кулака. Ми не впали в ступор, а почали діяти. Пристосовуватись і виживати на зло тим, хто намагався нас закошмарити.

Вони не викликають у нас нічого, окрім зневаги. Вони нікчемні та жалюгідні у спробах зламати волю наших людей», - з гордістю за українців каже відомий дніпровський політик, лідер «Громадської сили» Загід Краснов.

Мешканці велиих міст та маленьких сіл та селищ України пристосувалися по кілька годин жити без електрики через віялові відключення. Навчилися думати наперед та прораховувати варіанти, як нагодувати дітей та забезпечити їм мінімальний комфорт. В приватних будинках людей встановлюють буржуйки, у багатоповерхівках - закуповують необхідні гаджети, роблять окопні свічки тощо. Заправки закуповують генератори, щоб забезпечити машини та транспорт паливом. Та й влада вже думає, як забезпечити людей усім необхідним.

«Ми не просто переживемо зиму. Ми вистоємо та Переможемо! Відновимо все зруйноване і заживемо краще, ніж раніше.

Наші вороги так і не зрозуміли, що ми стали іншими. Це на початку війни ми були не готові до якихось поневірянь та обмежень. А тепер ми навчилися більше цінувати свою країну, один одного, а не якісь матеріальні блага.

Сьогодні ми готові до всього. І тому нас не зламати!», - підсумовує Загід Краснов.

Читайте також: В Томаківці на Дніпропетровщині прощаються з 28-річним бійцем ЗСУ, який загинув на Донеччині;

2022-10-27 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин