Події
Життя
Політика
Загід Краснов назвав знущанням з народу нові штрафи за порушення ПДР

Загід Краснов назвав знущанням з народу нові штрафи за порушення ПДР

Політик, громадський діяч, бізнесмен та меценат Загід Краснов різко засудив законопроєкт щодо введення нових штрафів за порушення ПДР, зокрема за невідповідність шин сезону. Він назвав це знущанням та пограбуванням українського народу. 

На своїй сторінці у Facebook Загід Краснов написав:

“У мене питання до наших нардепів – скільки можна знущатися з людей і грабувати власний народ у час війни, коли люди бідують?

Останній приклад – внесений до Ради законопроект про підвищення штрафів за порушення правил дорожнього руху. У тому числі за невідповідність шин сезону. І як завжди це пояснюють бажанням забезпечити безпеку дорожнього руху. Мета благородна, але….

Ми пам’ятаємо, як кілька разів в Україні збільшували штрафи за перевищення швидкості чи керування у нетверезому стані. Але за статистикою після цього кількість порушників не тільки не зменшувалася, а тільки зростала. Тобто розмір штрафів впливає тільки на наповнення бюджету, а безпека на дорогах залежить не від штрафів, а від культури і свідомості самих водіїв. Тому нові штрафи і зараз не допоможуть. Бо мета в них інша – здерти з людей шкуру.

І це стосується не тільки правил дорожнього руху. Ми ж пам’ятаємо й незрозумілі штрафи за відсутність масок під час ковіду, і штрафи за зайвий зірваний гриб чи заготівлю сіна, за те, що лунають не ті пісні і т.д. Збільшення акцизів, зборів, бо дірка в бюджеті. Що далі – штрафи за зайвий ковток повітря?

Вам не вистачає грошей у бюджеті? Перестаньте красти і спускати гроші на концерти і серіали. Стимулюйте створення нових робочих місць і реанімуйте промисловість. Але припиніть тримати за горло і трясти власний народ, який і так віддає останнє для ЗСУ”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-02-23 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин