Війна в Україні
Політика
Загід Краснов: «Під час війни потрібно заборонити фінансування політичних партій! А бюджетні гроші направляти на потреби ЗСУ!»

Загід Краснов: «Під час війни потрібно заборонити фінансування політичних партій! А бюджетні гроші направляти на потреби ЗСУ!»

886 млн. грн. – стільки у бюджеті на 2022 рік виділено на фінансування 5 партій, представлених у Верховній Раді. І за перші 3 квартали вони вже отримали гроші. Більше того, незважаючи на війну, що триває, в бюджеті на 2023 рік знову заклали кошти на фінансування партій.

Лідер «Громадської сили» Загід Краснов оборений цим. Наскільки потрібно не поважати свій народ і свою країну, щоб під час війни продовжувати фінансувати з бюджету парламентські політичні партії?

«Це якось допоможе нам вистояти та перемогти? Чи це якось допоможе вижити людям?

Хочу запитати наших нардепів – вам не соромно дивитися в очі своїм виборцям? Ви відстоюєте їхні інтереси чи думаєте, як набити власні кишені за їх рахунок у цей час лихоліття?

І це в той час, як зубожілі люди віддають останнє для ЗСУ. Коли бізнесмени та підприємці закуповують власним коштом джипи, дрони, обладнання та все необхідне для фронту. Коли пенсіонери несуть усі до копійки свої мізерні заощадження для потреб армії, які збирали все життя. Коли економіка не працює, а країна просить допомоги всього світу, ми витрачаємо майже мільярд, щоб прогодувати партії», - гнівається Загід Краснов.

 

Відомий дніпровський політик та бізнесмен, засновник Штабу допомоги дивується, чому депутати ще в перший день війни самі не відмовилися від фінансування своїх партій і не направили всі гроші на армію? Самі! Чи шкурні інтереси важливіші за долю країни?

«Я вважаю, що Верховна Рада має невідкладно ухвалити закон, який забороняє фінансувати політичні партії під час війни. А всі виплачені на даний момент кошти мають бути повернуті до бюджету та спрямовані на фінансування нашої армії. А до цього моменту жоден нардеп не має морального права говорити про якісь патріотичні почуття, про любов до своєї країни.

Будь-які слова мають бути підтверджені вчинками!», - звертається до народних обранців Загід Краснов.

Читайте також: Дівчата з Жовтих Вод та Кривого Рогу стали призерками студентського Кубка світу з самбо;

Пасажир іномарки травмував руку: В Дніпрі зіткнулися «Toyota» та «Lexus»;

10 нічних прильотів по Запоріжжю: Ситуація в Запорізькій області на 25 вересня;

У Кам'янському затримали чоловіка, який підрізав іншого чоловіка.

2022-09-25 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин