Війна в Україні
Події
Життя
Політика
Загід Краснов: «Платити податки – не героїзм, а обов’язок»

Загід Краснов: «Платити податки – не героїзм, а обов’язок»

Політик, меценат, бізнесмен та громадський діяч Загід Краснов висловив обурення щодо компаній, які вихваляються тим, що сплачують податки. Він назвав це цинізмом та неповагою до людей. 

Зокрема, на своїй сторінці в Facebook Загід зазначив:

“Останнім часом у соцмережах постійно бачу, як великі компанії хайпують на темі, скільки вони заплатили податків. Вважаю це відвертим цинізмом і неповагою до людей. Навіть образою.

Платити податки – не героїзм, а обов’язок. Усі платять податки – хтось більше, хтось менше. Тут немає місця для піару. Або тоді будьте чесними до кінця і скажіть, скільки ви заробили під час війни. Бо податки ж платяться з прибутку. Чи розкажіть, скільки ви мали заплатити податків, і скільки заплатили насправді.

Я розумію, коли компанія розповідає скільки під час війни створила нових робочих місць. Скільки власних коштів, тобто зароблених віддала на нашу Перемогу, на нашу країну, коли інші виводять капітали за кордон. Це нормально, і я сам такий, бо коли робиш добру справу, хочеться почути просте людське «дякую». А бити себе в груди за сплачені податки – цинічно. Ще більш цинічно, коли розповідають, скільки передали на фронт задоначених коштів. Це не ви передали, це українці передали через вас. Тут теж немає місця для піару.

Навмисно не називаю ці компанії, бо справа не в тому, що хтось мені подобається, а хтось ні. Просто припиніть ці спекуляції, не робіть з людей дурнів,” написав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Патрульні Дніпра виявили водія, що перевозив паливо без відповідних документів;

В Україні зʼявиться новий державний додаток «Мрія» для шкіл;

У Павлограді під час ліквідації займання у квартирі вогнеборці врятували чоловіка.

2024-02-19 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин