Події
Загід Краснов привітав незламних українців із Днем Захисників і Захисниць України

Загід Краснов привітав незламних українців із Днем Захисників і Захисниць України

Громадський діяч,  політик, бізнесмен та меценат звернувся до українців з урочистою промовою на честь Дня Захисників та Захисниць України:

«Захищати рідну землю – це найвищий прояв любові до своєї країни і свідомий вибір вільних людей. Бо свободи і незалежності варті тільки ті, хто готовий їх виборювати. 

Незламні, мужні, сильні - наші воїни щодня часто ціною власного життя звільняють Україну. І коли комусь здається, що йому важко і він втомився, нехай подумає, що нашим захисникам у сто разів важче і вони не просто стомилися, а виснажені. Проте не зупиняються, йдуть уперед. І попри нелюдські випробування в їхніх очах ми бачимо віру і впевненість у Перемозі.

Найкраща вдячність нашим Героям – щодня, без зупину допомагати їм усім, чого вони потребують. Кожен на своєму місці. Ми робимо це щодня і робитимемо стільки, скільки буде необхідно. Бо в нас одна країна і ми один народ. І Перемога – одна на всіх.

Ми маємо пам’ятати і шанувати усіх, хто віддав життя за Україну. Ми маємо забезпечити турботу і лікування тим, хто повернувся з війни пораненим. Ми маємо надати максимальну підтримку тим, хто зараз на фронті кожного дня йде у бій. Щоб вони якомога скоріше повернулися до своїх родин і мали змогу обійняти своїх батьків і дітей.

Ми вже довели, що українці – це сила, яка здатна дати відсіч будь-якій агресії. Так є і так буде.

З Днем Захисників і Захисниць України!», – написав Загід Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Запоріжжі 14-річна дівчинка загинула під колесами потягу;

В Україні з'явиться бальна система нарахування пенсій: як це працюватиме;

Просили подзвонити та втікали з телефоном: у Камʼянському районі викрили двох шахраїв.

2023-10-01 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин