Війна в Україні
Загід Краснов про перспективи сьогодняшнього Рамштайну: «Допомагають тим, хто здатний вистояти та перемогти»

Загід Краснов про перспективи сьогодняшнього Рамштайну: «Допомагають тим, хто здатний вистояти та перемогти»

Сьогодні, 20 січня, в Німеччині проходить восьма зустріч у форматі «Рамштайн». Союзники обговорюють надання додаткової військової допомоги Україні. Зокрема, Україна сподівається, що вони можуть домовитись про постачання танків Leopard 2.

Це зайвий раз демонструє, що наша країна довела, що здатна перемогти російських загарбників та відстояти свою незалежність.

«На початку війни нам говорили, що ми ніколи не отримаємо танки, «Патріоти» та «Хаймерси». А сьогодні кажуть: «Немає табу». І навіть готові розглянути запит на літаки F-16.

Це і є головна оцінка нашого Президента та українського народу. Слабким та безвільним не допомагають. Допомагають тим, хто здатний. Здатний вистояти і перемогти. І наш Президент, і наш народ здатні перемогти бодай завтра.

І це у світі вже зрозуміли. І готові вкладатись у нас по-серйозному. Впевнений, що сьогоднішній Рамштайн це покаже. І термін нашої Перемоги буде пропорційний швидкості передачі нам озброєнь», - підкреслив лідер «Громадської сили», дніпровський політик та меценат Загід Краснов.

Читайте також: Сварився з бабусею: В Дніпрі п’яний чоловік ледь не втратив руку; 

Передавали координати, а потім відвідували місця прильотів: СБУ затримали 7 російських агентів, які коригували ракетні удари по Дніпру;

Компенсація за пошкоджене житло та списання боргів за ЖКГ: В Дніпрі міська влада зустрілась з мешканцями зруйнованого російською ракетою будинку;

Передав військовим РФ флот: ДБР завершило розслідування стосовно керівника рибоохоронного патруля з Бердянська.

2023-01-20 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин