Культура
Події
Життя
Політика
Загід Краснов прокоментував законопроєкт щодо декриміналізації порно в Україні

Загід Краснов прокоментував законопроєкт щодо декриміналізації порно в Україні

Відомий політик, бізнесмен, меценат та громадський діяч Загід Краснов обурений реєстрацією у Верховній Раді законопроєкту щодо декриміналізації порно в Україні. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ми будуємо цивілізовану європейську країну чи країну-притон?

До ради внесли законопроект про зміни до кримінального кодексу, за якими фактично декриміналізується порнографія. Легалізація азартних ігор, канабісу, тепер фактично легалізація порно.  В яку ще прірву наші нардепи мають штовхнути українську молодь, щоб вбити в ній залишки моральних цінностей?

Автор законопроекту, стверджує, що все одно це існує, хай краще платять в бюджет. А платформи з контентом для дорослих нібито навіть донатять на ЗСУ. Це цинізм вищого ступеню. Так у нас і наркоманія існує, і проституція, і багато чого ще. Давайте теж легалізуємо.  Всі ж знають, що там такі гроші крутяться, що вистачить озброїти цілі бригади. Будемо писати на танках – від наркокартелю такого-то чи борделю такого-то.

Смішно? Сумно!

Я впевнений, що наші хлопці на передовій воюють не за те, щоб їхні сестри чи доньки змушені були зніматися в порно, бо не буде роботи, оскільки нардепи не хочуть чи не здатні ухвалювати закони для розвитку економіки і створення робочих місць.  Замість цього вперто натискають кнопку «Все дозволити». Але це явно не вирішить наші економічні проблеми, зате точно знищить наше суспільство. 

Вмикайте мозок, нардепи, якщо є що вмикати, і починайте працювати на Україну!», – зазначив Загід Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2023-08-15 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин