Війна в Україні
Події
Політика
Загід Краснов: «Рамштайн - це оцінка ЗСУ, нашого Президента, зусиль усього українського народу»

Загід Краснов: «Рамштайн - це оцінка ЗСУ, нашого Президента, зусиль усього українського народу»

Відомий дніпровський політик та меценат Загід Краснов висловився на тему чергового Рамштайну. Він акцентує, що ми маємо розуміти, що Рамштайн - це не благодійний клуб і не компанія співчуваючих Україні. Це велика політика, де ставки максимально високі.

«Жодна потужна держава не поставить на кін свою репутацію, якщо не тримає в голові перемогу тих, кому вона допомагає. Тому Рамштайн - це оцінка ЗСУ, нашого Президента, зусиль усього українського народу. Оцінка наших здібностей і перспектив. І сьогодні ця оцінка висока.

За рік Рамштайну кількість країн, які стали союзниками України, збільшилася з 30 до 54-х. До слова, до кінця Другої світової війни кількість країн в антигітлерівській коаліції теж налічувала 54 держави. Символічно.

За рік Рамштайну учасники цього формату надали Україні допомоги на 55 млрд доларів - у 10 десять разів більше, ніж після першого Рамштайну», - написав Краснов.

Зокрема відомо, що Patriot уже на бойовому чергуванні, що номенклатура танків і бойової техніки велика і багатозадачна. І нам можуть дати ще багато чого.

«Це говорить багато про що. Але як би нас не підтримували, звільняти нашу землю ми будемо самі. І якщо в нас вірять на Заході, то ми самі ні на секунду не повинні втрачати цю віру і повинні трансформувати її в ще більшу єдність. Ми повинні ще більше допомагати ЗСУ.  Хто як може. Саме зараз. Це дуже важливо для нашої Перемоги», - йдеться у повідомленні.

2023-04-23 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин