Війна в Україні
Загід Краснов: «Звідки цей «вірус мародерства», коли один українець дере три шкури з іншого?»

Загід Краснов: «Звідки цей «вірус мародерства», коли один українець дере три шкури з іншого?»

Як по-різному ведуть себе під час війни українці та європейці у ставленні до нас… Європа дає нашим біженцям безкоштовне житло, а деякі українці втридорога здають свою квартиру матері-одиначці з дитиною… Європейці закуповують і передають безкоштовно в Україну генератори, а наші бізнесмени закуповують генератори за кордоном і тут продають з 3-4 разовим «підйомом»…

«Чому в лихоліття в одних проявляється співчуття, а в інших бажання хапнути, урвати, нажитися на чужій біді? Звідки цей «вірус мародерства», коли один дере три шкури з іншого?

Війна всім війна. Блекаут для всіх блекаут. Звідки ж у деяких ці злість, жовч і жлобство, що вбивають залишки людяності? Ми говоримо, що ми єдині. І начебто так, але є якийсь дисонанс», - задається питанням лідер «Громадської сили» Загід Краснов.

А гуманітарна допомога! Європейці надсилають нам гуманітарну допомогу, а в Україні її продають. Європа відправляє нам пікапи, а деякі українці через лазівки у законодавстві ввозили собі елітні авто.

«Я впевнений, що скасування мита на ті ж генератори не знизить ціну. Деяким «бізнесменам» жлобство залило очі настільки, що їм уже мало п'ятиразового прибутку від обороту через підвищення попиту, їм мало підвищення цін у 2-3 рази. Зупинити їх можуть лише жорсткі заходи з боку влади. Але влада не діє, не карає мародерів. Не вводить стелю у рентабельності 20%. Вдає, що нічого не відбувається. Чи в долі?

Куди ми прийдемо з таким підходом? Може, давайте шукати можливість у будь-якій ситуації залишатися людьми, допомагати один одному? Бути єдиними не на словах, а на ділі. Ми ж сильні, ми це вже довели. Давайте залишатися такими і далі. І наступного року ми обов'язково переможемо!», - взиває до совісті українців дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов.

Читайте також: Хуліганство: В Дніпрі невідомий вночі стріляв з пістолета;

2022-12-12 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин