Кримінал
Події
Загрожує довічне увʼязнення: у Дніпрі группа підлітків вбила безпритульну жінку та знімала злочин на камеру

Загрожує довічне увʼязнення: у Дніпрі группа підлітків вбила безпритульну жінку та знімала злочин на камеру

Правоохоронці встановили, що семеро хлопців віком від 14 до 19 років причетні до скоєння умисного вбивства безпритульної жінки та перевіряються на причетність до замаху на вбивство та побиття чоловіка. На рахунку затриманих можуть бути й інші аналогічні злочини. Слідчі дії тривають.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла. Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу. Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили усіх учасників подій та провели близько десяти обшуків за місцями їх мешкання, встановили коло їх знайомств та свідків, в результаті чого зібрали повну доказову базу для притягнення їх до відповідальності.

Наразі семеро нападників затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили зловмисникам про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів, що передбачено п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Міграційнини Дніпропетровщини викрили чергового нелегала;

У Кам'янському районі протидіють незаконному обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів;

Обікрав знайому: у Новомосковському районі поліцейські повідомили про підозру 33-річному зловмиснику

 

 

2023-12-24 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин