Війна в Україні
Політика
«Захистити об'єкти енергетики - першочергове завдання заради перемоги», - Загід Краснов

«Захистити об'єкти енергетики - першочергове завдання заради перемоги», - Загід Краснов

Цілеспрямовані ракетні удари по критичній інфраструктурі Харкова, Кривого Рога, сьогоднішні прильоти у Запоріжжі, на Південно-українську АЕС можуть зупинити Україну на шляху до Перемоги та відкинути у середньовіччя. На думку лідера «Громадської сили» Загіда Краснова, щоб вистояти та перемогти, нам сьогодні потрібно просити у наших західних партнерів насамперед ППО для захиститу об'єктів енергетики і, насамперед, електростанцій.

«Не буде електроенергії – настане хаос. І окупанти це чудово розуміють. Це попередження, до якого потрібно поставитися максимально серйозно.

Виходячи з цього, наша влада у переговорах з партнерами має наголошувати саме на постачаннях ППО. У якомога більшій кількості. І насамперед розгорнути їх для захисту саме електростанцій», - впевнений відомий дніпровський політик Краснов.

Вочевидь, відсутність електроенергії може зупити країну, що особливо критично в важкий для України час та ще й напередодні зими.

«Без електроенергії ми різко поринемо в середньовіччя - не буде ні води, ні каналізації. Не буде мобільного зв'язку. Не працюватимуть магазини, заправки, заводи, громадський транспорт тощо. Одним словом, не буде електрики – країна зупиниться. А для Перемоги треба, щоб країна працювала. Я вже не говорю про те, що скоро зима, яка нас усіх турбує, а без електрики не буде тепла.

Сьогодні наша система ППО і так працює на максимумі своїх можливостей, і дякую всім, хто день і ніч захищає наше небо. Але наявних сил сьогодні недостатньо, щоб максимально захистити об'єкти критичної інфраструктури країни. А це завдання першочергового значення», - вважає лідер «Громадської сили» Загід Краснов.

Читайте також:

За репост Скабєєвої: Суд заборонив працівнику райради в Кривому Рогу обіймати посади на 10 років;

Під Дніпром згорів гараж з автомобілем та будинок: подробиці;

Дніпропетровщина знову під ворожим прицілом: ситуація в області станом на ранок 19 вересня.

2022-09-19 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин