Війна в Україні
Культура
Події
Замість зарплат та пенсій – Євробачення: Загід Краснов прокоментував скандальний нацвідбір

Замість зарплат та пенсій – Євробачення: Загід Краснов прокоментував скандальний нацвідбір

У суботу, 3 лютого, відбувся фінал Національного відбору на Євробачення 2024. Цьогоріч на виробництво шоу витратили майже 11 мільйонів гривень. Дніпровський політик, бізнесмен та меценат прокоментував таке рішення та назвав його «неприпустимим».

Відповідний допис зʼявився на Facebook-сторінці політика.  

«Вважаю неприпустимим виділяти 11 мільйонів гривень з державного бюджету на один фінальний концерт «Євробачення» у воюючій країні. Румунія, де немає війни, відмовилася від участі в «Євробаченні», бо в бюджеті на це немає грошей і в пріоритеті інші видатки, а ми у скрутній ситуації дозволяємо собі таке марнотратство», – пише Краснов.

За словами Краснова, ми не можемо дозволити собі пускати народні кошти на серіали, концерти і будь що, не пов’язане із захистом України, коли на фронті не вистачає буквально всього.

«Моя суб’єктивна думка – сьогодні всі бюджетні кошти мають йти на потреби ЗСУ, крім захищених статей (зарплати, пенсії і т.і.), а також аварійні роботи. У воюючій країні бюджет має бути воєнним. Все інше почекає до Перемоги», – зазначив політик.

Читайте також:

Через нічну атаку у Новомосковську поcтраждала майже вся комунальна техніка;

За скоєння грабежу поліцейські Дніпра повідомили про підозру 36-річному чоловіку;

У Кривому Розі вночі спалахнув автомобіль

 

 

2024-02-07 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин