Кримінал
Війна в Україні
Заперечували російську агресію: на Дніпропетровщині виявлено ще двох колаборантів

Заперечували російську агресію: на Дніпропетровщині виявлено ще двох колаборантів

На Дніпропетровщині виявили двох колаборантів – ними виявились житель Кам’янського та викладач з Новомосковського району. Вони активно підтримували збройну агресію рф та публікували антиукраїнський контент на власних сторінках у соцмережі.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, уродженець Вологодської області  рф, який є громадянином України та проживає в м. Кам’янське, розміщував дописи та відеозаписи антиукраїнської спрямованості в забороненій соцмережі. У них чоловік заперечував здійснення збройної агресії рф та тимчасової окупації частини території України.

Мешканець Новомосковського району з початку повномасштабного вторгнення рф поширював у соцмережі матеріали з проросійських груп, у яких виправдовував дії окупантів.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури їм  повідомлено про підозру у колабораційній діяльності та виправдовуванні, запереченні  збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 111-1, ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Читайте також:

У Павлограді рятувальники визволили собаку, яка впала у каналізаційний колодязь;

Із 11 серпня на дорогах України розпочнуть роботу ще 50 комплексів автофіксації правопорушень;

Згорів гараж з автомобілем всередині: у Новомосковському районі рятувальники ліквідували займання

2023-08-10 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин