Події
Завдав численних ударів товаришу під час бійки: патрульні Дніпра виявили ймовірного вбивцю

Завдав численних ударів товаришу під час бійки: патрульні Дніпра виявили ймовірного вбивцю

17 серпня, близько 13:00, на спецлінію 102 повідомили про вбивство чоловіка в одному з будинків на вулиці Перемоги. Телефонував місцевий мешканець, який розповів, що хтось убив його сусіда.

Патрульні одразу прибули на виклик. На місці події вони виявили скривавлене тіло 66-річного чоловіка та безлад у помешканні. Також на місці був присутній чоловік, який повідомив, що вчора ввечері він та ще один знайомий перебували у загиблого в гостях і вживали алкоголь. Близько 20:00 години чоловік пішов додому, а сьогодні виявив свого товариша мертвим. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу та з'ясували, де може перебувати інший товариш загиблого. 

За дві години пошуків та відпрацювання прилеглої території патрульні виявили на проспекті Богдана Хмельницького громадянина, що перебував у стані алкогольного сп'яніння та мав тілесні ушкодження, а на одязі — сліди бурого кольору, схожі на кров. За яких обставин він їх отримав — чоловік пояснити не зміг. 

За вказівкою слідчого патрульні доставили громадянина на місце події, де сусіди загиблого підтвердили, що саме цей чоловік вчора був у нього в гостях і чули, що між ними відбувалася сварка. Затриманий підтвердив, що під час бійки  він завдав численних тілесних ушкоджень потерпілому. 

Чоловіка доставили до відділку поліції для з'ясування усіх обставин події. Його затримали в порядку ст.208 КПК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вирощувала коноплі та зберігала зброю: у Криворізькому районі правоохоронці викрили 63-річну жінку;

Водія притисло понівеченими конструкціями автівки: у Заводському районі Запоріжжя сталася ДТП;

Українські прикордонники отримають доступ до реєстру призовників.

2023-08-18 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин