Життя
«Згадайте про хлопців з ЗСУ, хто сьогодні в холодному окопі, по коліно у воді»: Загід Краснов закликав не нарікати на перебої зі світлом

«Згадайте про хлопців з ЗСУ, хто сьогодні в холодному окопі, по коліно у воді»: Загід Краснов закликав не нарікати на перебої зі світлом

Через черговий російський ракетний удар Україна вже другу добу оговтується та латає свою енергосистему. Майже всі мешканці Дніпра вже стикнулися з відключенням світла та води.

Так, важко та дуже незручно жити без благ цивілізації, до яких всі ми звикли! Але в такі часи лідер «Громадської сили», дніпровський політик та меценат Загід Краснов закликає згадати українських військових, які в набагато гірших умовах захищають нас з вами, нашу Україну та б’ють ворога.

«Будь-яка проблема – не проблема, якщо ми знецінимо її значущість. Помножимо у своїй голові на нуль.

Коли ми залишаємося без світла, води чи зв'язку через черговий ракетний удар, це привносить у наше життя дискомфорт. Але все це сприйматиметься як дрібні незручності, якщо ми замислимося - а чи великий цей дискомфорт?

Подумайте про хлопців із ЗСУ, хто сьогодні в цей самий момент у холодному окопі, по коліно у в воді. Про наших братів і сестер, чоловіків, батьків, дітей, хто без сну, відпочинку і навіть мінімальних зручностей захищає нас. Щоб ми могли жити та працювати.

Їм набагато складніше, ніж нам. Але вони навіть у нелюдських умовах не просто думають про нас, а ризикують заради нас життям.

Наші проблеми, порівняно з цим, ніщо!

Давайте просто вкотре скажемо їм спасибі, і сприймемо нашу сьогоднішню ситуацію як якусь неприємність.

А з усіма проблемами та неприємностями ми впораємося, і наступного року обов'язково на нас чекає Перемога!», - радить Загід Краснов.

Читайте також: У Запоріжжі вилучено зброю, боєприпаси та канабіс: деталі;

У Запоріжжі нетверезий водій наїхав на заправку: відео моменту;

Викрадене продав: у Кам’янському затримали 27-річного крадія;

У Дніпрі у провулку Глиняному палав двоповерховий будинок.

2022-11-25 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин