Кримінал
Події
Жителька Дніпропетровщини обікрала пенсіонерів на майже 1,8 млн грн: подробиці

Жителька Дніпропетровщини обікрала пенсіонерів на майже 1,8 млн грн: подробиці

23-річна жителька Дніпропетровської області обкрадала пенсіонерів під виглядом соціальної допомоги. До майнових злочинів вона залучила трьох знайомих. 

Потенційних жертв вони підшукували на території Харківської, Київської та Дніпропетровської областей. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Під виглядом працівників соціальних служб зловмисники навідувалися додому до пенсіонерів, пропонували їм отримати продуктові набори і гроші, але завжди уточнювали, що при собі мають лише крупні купюри, тому люди мали дати їм решту. Після виявлення місця зберігання коштів, відволікаючи увагу потерпілих, викрадали їхні заощадження. У разі викриття або опору з боку потерпілого застосовували до господаря фізичну силу. 

Правоохоронці зібрали докази причетності фігурантів до численних фактів крадіжок чи заволодіння грішми на загальну суму майже 1,8 млн грн. Це стало підставою для повідомлення їм підозр за ч. 5 ст. 185 (Крадіжка), ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Усі підозрювані перебувають під вартою.

Читайте також:

Жодних змін в умовах виїзду за кордон для жінок не буде: МОЗ;

До НМТ-2024 в Україні додадуть ще один предмет: подробиці;

Уся Україна 1 жовтня зупиниться на хвилину: Володимир Зеленський анонсував акцію пам’яті

2023-09-28 14:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин