Війна в Україні
Зруйновані зерносховище, пошкоджені склади та будинки: Подробиці нічних ракетних ударів по Запорізькій області

Зруйновані зерносховище, пошкоджені склади та будинки: Подробиці нічних ракетних ударів по Запорізькій області

Сьогодні, 4 серпня, ніч на околицях Запоріжжя видалась неспокійною. В 2:10 було обстріляне с. Новоіванівка Комишуваської громади. Постраждалих немає. Руйнувань зазнали житлові будинки. Зруйновано зерносховище. Ще 2 «прильоти» зафіксували в Заводському районі Запоріжжя.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Сьогодні вночі ворог завдав низки ракетних ударів по Запорізькій області.

Одна ракета поцілила поблизу автомобільної траси в районы села Вільноандріївка. Постраждалих немає.

Ракетного обстрілу зазнав об’єкт інфраструктури в Заводському районі обласного центру – зафіксовано два прильоти. Є один постраждалий, який отримав поранення від осколків скла. Зараз перебуває в задовільному стані. 

Близько четвертої години ночі окупант завдав удару по складах агрофірмі в Тернуватскій громаді. Постраждалих немає», - розповів він.

За словами секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва, сьогодні, біля 3.30 ранку під час повітряної тривоги ворог вдарив по околицях одного з районів міста. Руйнувань зазнала багатоповерхівка та декілька приватних будинків. На щастя, серед людей жертв немає.

Взагалі на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі Юльївки, Гуляйполґ, Варварівки, Новояковлівки. Надійшло 6 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 6 ранку 4 серпня на Запорізькому напрямку зафіксовано ворожі обстріли з артилерії і танків біля Залізничного, Варварівки, Гуляйполя, Гуляйпільського, Темирівки. Також ворог завдав авіаудару неподалік Новопілля, що знаходиться біля межі Запорізької та Донецької областей.

Читайте також: Мешканець Верхньодніпровська напав на поліцейського;

2022-08-04 10:32:00
true
Відео Дня






Архів Новин