Кримінал
Зупинили пострілами в гору: Ухилянт з Дніпропетровщини намагався втекти через Молдову до Європи

Зупинили пострілами в гору: Ухилянт з Дніпропетровщини намагався втекти через Молдову до Європи

Вчора, 14 березня, о 3 годині ночі, поблизу с. Виноградівка (Болградський район, Одеська обл.) прикордонники Ізмаїльського загону на державному кордоні затримали чоловіків з Дніпропетровської, Донецької та Львівської областей. Зупинити їх вдалося лише після попереджувальних пострілів.

Про це повідомляє ДПСУ.

Отримавши інформацію про появу невідомих у населеному пункті прикордоння, охоронці державного кордону перекрили ймовірні напрямки руху порушників. Один з нарядів побачив за допомогою тепловізора рух групи осіб в бік Молдови. Порушники проігнорували неодноразову вимогу зупинитися і намагалися втекти, затримати їх вдалося після попереджувальних пострілів вгору.

Затримані виявилися чоловіками призовного віку з Донецької, Дніпропетровської та Львівської областей. Правоохоронцям вони пояснили, що транзитом через Молдову намагались потрапити до європейських країн.

На всіх трьох затриманих склали протоколи про адміністративні правопорушення за злісну непокору прикордонникам (ст. 185-10) та спробу незаконного перетинання кордону (ст. 204-1). Міру їхньої відповідальності за ці правопорушення визначить суд.

Читайте також: В Україні можуть заборонити затримання автівок інспекторами з паркування: подробиці;

2023-03-15 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин