Спорт
Безгольова нічия: СК «Дніпро-1» завершив виступ в дебютному єврокубковому сезоні

Безгольова нічия: СК «Дніпро-1» завершив виступ в дебютному єврокубковому сезоні

Сьогодні, 23 лютого, СК «Дніпро-1» у матчі-відповіді нокаут-раунду Ліги Конференцій розійшовся з АЕК (Кіпр) нульової нічиєю. На жаль, це означає, що далі в єврокубковому сезоні гратиме команда з Ларнаки.

Про хід гри розповіла пресслужба футбольного клубу з Дніпра.

Дніпрянам довелося грати без свого кращого снайпера Артема Довбика, який отримав пошкодження. Його замінив Бланко, при цьому на вістрі атаки було висунуто Гуцуляка.

Вже на 3-й хвилині дніпряни повели пристрілку – це Піхальонок завдав удар метрів з 20, але переграти Піріча не вдалося. АЕК же в атаці у перші хвилини гри двічі потрапляв в офсайд (загалом у першому таймі кіпріоти 4 рази потрапляли у положення поза грою). Перша десятихвилинка завершилася гострим навісом Піхальонка на Гуцуляка, але Олексія випередив захисник, після чого і гості завдали свій перший удар у матчі, але він не був складним для Валефа.

Потім команди обмінялися першими кутовими – гості заблокували удар Рубчинського, а Лопеш пробив вище воріт. Дніпряни намагалися тиснути, але удари Бабенка, Пеглоу, Бланко блокувалися захисниками, а після пострілу Амаша м’яч не влучив у ворота. В цілому у першому таймі на полі точилася нервова боротьба, в якій досить складно було створювати гольові моменти, тому нульова нічия до перерви виглядала досить закономірно.

Дніпрянам дуже складно давалося пробивати щільний захист суперника. Тільки на 72-й хвилині дніпряни створили по-справжньому гострий момент – Гуцуляк головою замикав навіс з лівого фангу, але м’яч розминувся із дальньою стійкою. Невдовзі той же Гуцуляк втікав від захисників на побачення із голкіпером, і прокинивши м’яч повз воротаря впав, за що отримав жовту картку за симуляцію.

До останніх хвилин зустрічі дніпряни тисли на суперника. Ближче до фінального свистка гості відверто грали тільки на відбий і тягнули час при першій можливості, а в одному епізоді рефері не помітив кутовий на користь спортклубівців.

Отже, нульова нічия і спортклубівці завершують свої виступи у поточному єврокубковому сезоні. У будь-якому разі подякуємо команді за ігри в європейських турнірах, де наш клуб був у цьому сезоні дебютантом.

Читайте також: Три каратисти з Запоріжжя стали призерами турніру в Словакії;

СК «Дніпро-1» підсилився футболістами з Токмака та Новомосковська;

2023-02-23 22:19:00
true
Відео Дня






Архів Новин