Спорт
СК «Дніпро-1» підсилився футболістами з Токмака та Новомосковська

СК «Дніпро-1» підсилився футболістами з Токмака та Новомосковська

Футбольний клуб «Дніпро-1» поповнив свій склад двома гравцями. На умовах оренди до завершення сезону під №11 за дніпрян виступатиме вихованець «Металлурга» (Запоріжжя) 24-річний півзахисник Євген Підлепенець. Другим орендованим гравцем став 27-річний півзахисник Вячеслав Танковський – він гратиме під №31.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Євген Підлепенець народився 10 листопада 1998 року у Токмаку (Запорізька обл.). Виступав за молодіжні склади «Металурга» (Запоріжжя), «Олександрії» та «Депортиво» (Іспанія), за основу запорізького «Металурга», після чого пройшов шлях від другої ліги до УПЛ із харківським «Металістом» (цьому клубу і належить контракт гравця).

Вячеслав Танковський народився 16 серпня 1995 року у Новомосковську (Дніпропетровська обл.) і є вихованцем шкіл «ДЮСШ» (Новомосковськ), «Інтер» (Дніпропетровськ) і «Шахтар» (Донецьк). Ігрову кар’єру розпочинав у донецькому «Шахтарі». Потім виступав на орендних умовах за луганську «Зорю», «Маріуполь», «Арсенал-Київ», а останні 1,5 роки був гравцем харківського «Металіста» (цьому клубу і належить контракт півзахисника).

Читайте також: В ДТП у Франції загинула спортсменка з Кам'янського;

Двоє братів з Попасної, які зараз мешкають у Тернівці на Дніпропетровщині, відвідали футбольний матч «Шахтар» - «Ренн» у Варшаві;

Тенісистка Людмила Кіченок з Дніпра стала фіналісткою парного турніру WTA 500 у Катарі;

2023-02-21 13:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин