Спорт
«Для нашої Батьківщини це дуже важливий матч»: Сьогодні «Дніпро-1» гратиме матч-відповідь нокаут раунду плей-оф Ліги Конференцій УЄФА

«Для нашої Батьківщини це дуже важливий матч»: Сьогодні «Дніпро-1» гратиме матч-відповідь нокаут раунду плей-оф Ліги Конференцій УЄФА

Сьогодні, 23 лютого, футболісти СК «Дніпро-1» проведуть другий матч нокаут раунду плей-оф Ліги Конференцій УЄФА, в якому зустрінуться із АЕК( Ларнака, Кіпр). Гра відбудеться на «Кошицький футболовій арені» і розпочнеться о 19:45 за київським часом. У прямому ефірі гру транслюватиме платформа MEGOGO.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

«Що буде головним у завтрашньому матчі і чи буде змінятися тактика гри у порівнянні з першим матчем на Кіпрі?

– Головне – це, мабуть, наше бажання. Звичайно, що це бажання повинно перетворюватися на наші забити м’ячі. Якщо ми не будемо забивати, то нам немає, що далі робити. Так, звісно, хлопці повинні вийти і бути агресивними, налаштованими, грати великим бажанням і від цього отримувати задоволення. І щоб від цього вболівальники теж отримували радість. Звичайно, що зміни у складі будуть, але вже на це подивимося завтра. Зранку прокинемося і там будемо розуміти.

– Чи усвідомлює команда наскільки важливий результат матчу для України у річницю війни?

– Ми це усвідомлюємо, і хлопці це теж розуміють. Будемо їх готувати, і гадаю, що вони з повною відповідальністю підійдуть до цього матчу, тому що для нашої Батьківщини це дуже важливий матч. Будемо битися до останнього», - сказав на передматчевій пресконференції головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер.

Нагадаємо, що в першому матчі в гостях «Дніпро-1» поступився кіпрському клубу з рахунком 0:1.

Букмекери, зокрема, Parimatch, віддають перевагу у сьогодняшньому матчі «Дніпру-1». Ставки на перемогу «Дніпра-1» - 2,26, нічия - 3,20, перемога АЕКа - 3,40.

Читайте також: Три каратисти з Запоріжжя стали призерами турніру в Словакії;

СК «Дніпро-1» підсилився футболістами з Токмака та Новомосковська;

2023-02-23 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин