Події
Кримінал
До 10 років позбавлення волі: на Дніпропетровщині повідомили про підозру обласному військкому-хабарнику

До 10 років позбавлення волі: на Дніпропетровщині повідомили про підозру обласному військкому-хабарнику

Правоохоронці виявили у власності фігуранта та його родини майно, загальна вартість якого значно перевищує законні доходи підозрюваного. Про це повідомив начальник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Андрій Рубель. 

За словами керівника Департаменту, під час дії воєнного стану начальник обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки оформив на батька дві квартири та кілька автомобілів на території міста Дніпро. Також на батька було зареєстровано підприємство, яке придбало у власність нежитлове приміщення загальною площею близько 500 м², проте до податкових органів звіти про доходи від вказаного субʼєкта господарювання не надходили.

Наприкінці липня оперативники провели слідчі дії за місцем роботи та проживання начальника обласного ТЦК та його близьких осіб, які були залучені до злочинної діяльності. Вилучили документи, що підтверджують право власності на нерухоме майно. 

На підставі зібраних доказів правоохоронці повідомили військкому про підозру за ч. 1 ст. 368-5 (Незаконне збагачення) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

Пішов купатися та зник: у Дніпропетровській області водолази-рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка;

У Дніпрі з 27 вересня деякі автобусні маршрути змінять напрямок руху: подробиці;

Допомагав ухилянтам втекти за кордон за 4,5 тис. доларів США: у Дніпрі перед судом постав організатор незаконної схеми

2023-09-26 12:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин