Спорт
Голосуймо за українку! Ярослава Магучих з Дніпра претендує на звання найкращої в світі легкоатлетки року

Голосуймо за українку! Ярослава Магучих з Дніпра претендує на звання найкращої в світі легкоатлетки року

Міжнародна федерація легкої атлетики проводить щорічне визначення кращих спортсменів року. Серед легкоатлеток-жінок до трійки фіналісток також увійшли бігунка на 400 м з бар’єрами Фемке Бол з Нідерландів та семиборка Нафіссату Тіам з Бельгії. Ім’я найкращої легкоатлетки року оголосять 22 жовтня під час урочистої церемонії нагородження.

Про це повідомила ФЛАУ.

«Але для перемоги потрібна ваша підтримка!

Переходьте на сторінку World Athletics і ставте ваші лайки під світлиною українки!», - пише ФЛАУ.

У 2022 році Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу в приміщенні й чемпіонкою Європи. На чемпіонаті світу влітку вона виграла срібну медаль, а завершила сезон перемогою у фіналі «Діамантової ліги». При цьому на етапі «Діамантової ліги» в Брюсселі учениця Тетяни Степанової повторила рекорд України й установила молодіжний рекорд України (2.05 м), а її спроби на висоті світового рекорду (2.10 м) сколихнули всю світову легкоатлетичну спільноту, адже з часів Бланки Влашич ніхто настільки не наближався до цього результату.

У березні Магучіх виграла чемпіонат світу в приміщенні з результатом 2.02 м, і зрештою, завершила як літній, так і зимовий сезони на чолі світового топ-листа сезону.

Читайте також: Вирвали перемогу у доданий час: «Дніпро-1» обіграв «Вадуц» у Лізі Конференцій;

Баскетболісти «Прометея» у дебютному матчі Єврокубку перемогли «Літкабеліс Паневежис»;

2022-10-14 15:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин