Спорт
Вирвали перемогу у доданий час: «Дніпро-1» обіграв «Вадуц» у Лізі Конференцій

Вирвали перемогу у доданий час: «Дніпро-1» обіграв «Вадуц» у Лізі Конференцій

Вчора, 13 жовтня, в матчі 4-го туру Ліги Конференцій СК «Дніпро-1» в гостях виборов перемогу у «Вадуц» (Ліхтенштейн) с рахунком 2:1. Клуб з Дніпра посідає другу позицію в групі Е з 7 очками, а очолює групу АЗ – у нього 9 очків.

Про це повідомила пресслужба клубу.

Гості з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль, шукаючі слабкі місця у захисті суперника. Першу по-справжньому гостру атаку дніпряни провели на 13-й хвилині, коли Довбик ледве не замкнув гострий простріл Амаша. Не менш гостро було і біля воріт спортклубівців за кілька хвилин, коли Джокіч замикав простріл Фера, але ближній бій виграв Валеф.

Свій перший удар по воротах гості завдали на 23-й хвилині – Гуцуляк пробив у ближній кут і це не було складним іспитом для голкіпера «Вадуца». А вже друга спроба дніпрян виявилась вдалою – Балулі подав зі штрафного, захисник «Вадуца» винесли мяч за лінії карного майданчику, а звідти Амаш завдав потужного удару, який прошив і оборонців, і голкіпера господарів!

За кілька хвилин знову Бланко заробляє перспективний штрафний. і тепер вже Довбик пробиває трохи над поперечиною. Нажаль перевага у рахунку у спортклубівців була дуже недовгою – захисники залишили Растодера у власному карному майданчику без нагляду і той спокійно спрямував м’яч у дальній кут – 1:1. До завершення першого тайму спортклубівці володіли територіальною перевагою, але створити щось небезпечне біля воріт суперника гостям не вдалося.

Початок другого тайму був за господарями, які у перші 10 хвилин подали три кутових, завдали кілька неточних ударів, в ще арбітр показав Фоссо жовту картку за симуляцію, коли той впав на лінії карного майданчику дніпрян. Свій перший небезпечний момент після перерви спортклубівці створили на 62-й хвилині, коли Піхальонок знайшов Довбика у карному майданчику суперника, але удар Артема заблокували. Буквально у наступній атаці Довбик змусив голкіпера дістати м’яч з сітки власних воріт, але лайнсмен зафіксував дуже сумнівний офсайд.

З іншого баку «Вадуц» проводить кілька небезпечних атак, і Валеф грає надійно на останній межі. Ближче до завершення гри перевага господарів, які створюють момент за моментом, стає все відчутніше. Тільки на 88-й хвилині спортклубівці були близькими до того, щоб вийти вперед, але Когут пробив головою повз воріт після навісу Довбика.

Але вже у компенсований арбітром час дніпряни зуміли провести результативну атаку: Адамюк кинув у прорив на правому фланзі Танчика, після навісу котрого Довбик головою вколотив м’яч у сітку – 2:1! На те, щоб щось змінити у господарів вже не залишалося часу, більше того фінальний свисток арбітра застав спортклубівців в атаці!

«Дуже складна і від цього така цінна перемога над непростим суперником!», - пише пресслужба дніпрян.

У наступному турі групового раунду «спортклубівці» зустрінуться з кіпрським «Аполлоном» (27 жовтня). 

Читайте також: Баскетболісти «Прометея» у дебютному матчі Єврокубку перемогли «Літкабеліс Паневежис»;

2022-10-14 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин